دسترسی سریع

 

 

 

 

مقالات در نشریه ها

عکس بیماران
  • سوال :

    با سلام اول از سایت خوبتون تشکر میکنم، دوم امیدوارم واقعا پاسخ بدین! آقایی 29ساله هستم، از دوران بلوغ که نوک پستانهام بزرگ شدن بصورتی بد شکل بزرگ شدن و.همون حالت موندن، این قضیه واقعا چه به لحاظ مساله جنسی و چه روحی اذیتم میکنه، حتی لباسمو جلو کسی نمیتونم در بیارم لطفا کمکم کنید ، این مشکلم با جراحی قابل حله؟ و اینکه هزینه این نوع جراحی حدودا چقدره؟ و چقدر بعد از عمل نیاز به بستری شدن داره؟خواهش میکنم کمک کنید. ممنون

    186 4 ۱۳۹۵/۱/۲۱ مشاهده پاسخ
    سلام
    با توجه به شرح حال ، مشكل شما ژنیكوماستی می باشد , باید ویزیت بشوید وبعد از معاینه ازمایشات و سونوگرافی درخواست بشود.
    امروزه اكثریت موارد ژنیكوماستی ( نه همه موارد ) با لیزر لیپولیز و ساكشن قابل درمان میباشد.
    هزینه ها طبق تعرفه می باشد ودر جلسه حضوری خدمتتان عرض خواهد
  • سوال :

    سلام خسته نباشید من زیر پستان سمت راستم یه برامدگی شبیه نوک پستان دارم میخواستم بدونم این چیه و آیا عوارضی داره یا خیر ؟؟؟؟؟ اگه نیاز به جراحی داشته باشه هزینش چقدر میشه؟

    148 0 ۱۳۹۵/۱/۱۶ مشاهده پاسخ
    سلام
    به احتمال زیاد ، مورد شما نوك پستان فرعی می باشد كه در مسیر خط شیری در دوران جنینی ایجاد شده و معمولا نیاز به اقدام خاصی ندارد
    جهت اطمینان خاطر خودتان توسط متخصص جراحی ویزیت شوید.
  • سوال :

    سلام من21ساله هستم گوشه چشمم وقتی ک میخندم چروک میشه الان ی بار تزریق بوتاکس داشتم و این مسئله فعلا برطرف شده میخواستم ازتون سوال کنم اگه بوتاکس رو تاچندمرحله ادامه بدم این مشکل حل میشه یا اینکه باید ب طور دائم هر6ماه ادامه بدم؟_ تزریق بوتاکس تو چند مرحله باعث افتادگی یا شل شدن پوست نمیشه؟_شما برای درمان دائمی بوتاکس رو پیشنهاد میکنین یا لیزر؟_من خط خنده ی عمیقی دارم دکتر توصیه کردن ک میتونم با سلول های زنده ی ناحیه دیگه بدنم این خط رو ب صورت دائم از بین ببرم میخواستم بدونم ب نظرشما این روش خوبه ودائمیه؟*ممنون میشم راهنماییم کنین.

    193 1 ۱۳۹۴/۱۲/۱۹ مشاهده پاسخ
    سلام
    اثر بوتاكس دائمی نیست و بطور معمول هر سه تا چهار ماه یكبار باید تزریق شود، هر چند اگر بطور منظم تزریق انجام شود بسته به جوابدهی بدن یا پوست فرد فواصل تزریق بیشتر شود

    برای پر كردن خط خنده می توان از ژل های هیالورونیك اسید ویا تزریق چربی استفاده كرد
    كه البته در نظر داشته باشی هیچكدام دائمی نمی باشند.
  • سوال :

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما ...
    من پسری 19 ساله هستم. ازحدود 5 سالی پیش احساس میکنم سینه من از حد طبیعی بزرگ تر شده.
    5 سال پیش به دلیلی، قرمزی و جمع شدن خون خون در نوک سینه هام به وجود آمد.که بعد از چند وقت بر طرف شد و از آن به بعد سینه هام از رشد طبیعی خارج شد و حدود 3 سال هست که در سینه چپم یک توده احساس میکنم.
    این توده کوچک شده بود و داشت از بین می رفت که چند ماه پیش در اثر ضربه احساس میکنم بزرگ شده.
    با تحقیق در اینترنت و سایت های پزشکی به سرطان سینه مشکوک هستم.
    البته نه قرمزی نه پوسته پوسته شدن ندارم.
    فقط یک بار یک جوش چرکی در سینه دیگر داشتم.
    آیا احتمال سرطان سینه وجود دارد؟؟
    چه عواملی میتواند این توده را به وجود آورده باشد.
    با تشکر..
    لطفا دقیق پاسخ دهید.
    ممنون

    125 0 ۱۳۹۴/۱۲/۱۷ مشاهده پاسخ
    سلام، شما ابتدا باید معاینه بشوید و بر اساس نتایج معاینه بررسی های تكمیلی انجام شود

    علل بزرگی سینه در اقایان متعدد بوده كه توصیه میكنم به ادرس سایت مراجعه و مطلب ژنیكوماستی را مطالعه كنید
    www. drfsafaei.com
    یكی از علل توده پستان در اقایان می تواند سرطان باشد،
    بطور خلاصه سرطان پیتان در اقایان نادر می باشد واز هر ١٠٠ مورد سرطان پستان ١ مورد در اقایان رخ میدهد،ولی با این وجود در بررسی ها همین ١٪‏ را باید مد نظر داشت.
  • سوال :

    سلام
    آقای دکتر خسته نباشید ببخشید دو هفته است که وقتی دستمو جلوی آئینه بالا میبرم زیر بغل یکی از دستهایم چیزی شبیه رگ ولی سفتر کشیده شده و کاملا واضح زیر پوست قابل مشاهده و لمس کردن هست ضمنا خیلی هم دردناک است لطفا راهنمایی بفرمائید باید درمان را از کجا شروع کنم
    ممنون از توجه شما

    130 0 ۱۳۹۴/۱۲/۱۵ مشاهده پاسخ
    سلام
    به احتمال زیاد( بعد از معاینه دقیقتر می توان نظر داد) شما دچار بیماری Mondor شده اید.
    این حالت به علت التهاب وریدهای سطحی قسمت های خارجی قفسه سینه و حتی گاهی قسمت فوقانی شكم ایجاد میشود، و معمولا به صورت درد حاد در قسمت خارجی پستان و یا جلوی قفسه سینه تظاهر می كند.
    معمولا طی ٤ تا ٦ هفته خودبخود برطرف می شود
    ودر صورت لزوم می توان از داروهای ضد درد و التهاب مانند بروفن یا ژلوفن ویا تركیبات مشابه
    همراه با كمپرس گرم برای كاهش درد استفاده كرد.
    در صورت بر طرف نشدن علائم یا ادامه درد
    متخصص جراحی تصمیم میگیرد كه ایا نیاز به برداشتن ورید سطحی درگیر وجود دارد یا خیر؟
    این حالت ارتباطی با سرطان پستان ندارد.
  • سوال :

    سلام و خسته نباشید.من در فروردین امسال زایمان سزارین دوم دارم.میخوام چربی های شکمم رو در بیارم چه موقع میتونم این جراحی رو انجام بدم و اینکه اگر انجام دادم امکان خطر و ریسک تا چه حدی هست؟ و امکان برگشت و باز هم امکان داره شکمم بزرگ بشه و چربی جمع بشه ؟ این جراحی رو شما انجام میدین هزینه اش چه قدر میشه و چند روز باید بستری بشم؟ من دیسک کمر دارم و از بزرگی شکمم رنج میبرم فشار میاره به کمرم.سن من 29 و وزنم قبل از حاملگی 95 و قدم 165 هستش.لطفا راهنمایی کنید. ممنون منتظرم

    122 0 ۱۳۹۴/۱۲/۱۱ مشاهده پاسخ
    سلام
    بهتر است برای جراحی كوچك كردن شكم یا ابدومینوپلاستی حداقل شش ماه از تاریخ زایمان گذشته باشد تا تغییرات وزنی ناشی از بارداری به حالت اولیه بازگشته باشد.
    بعد از عمل ابدومینوپلاستی نیز باید رعایت رژیم غذایی رو داشته باشید و ورزش رو به طور متعادل انجام دهید، چون در صورت عدم رعایت این موارد ، امكان بازگشت نتایج وجود دارد( هر چند مانند قبل از عمل نخواهید شد)،
    چون در واقع این گونه عملها برای كاهش سایز و فرم دهی به بدن می باشند كه اصطلاحا به ان
    بادی كانتورینگ گفته میشود ، ونه كاهش وزن
    ( هر چند به نسبت پوست وچربی كه ازشما برداشته می شود وزنتان كم خواهد شد)
    برداشتن چربی وپوست اضافی وشل شكم باعث میشود فشار به ناحیه كمر كمتر شده و علائم كاهش بیابند.
    هزینه ها طبق تعرفه های تعیین شده می باشد كه در صورت تمایل در جلسه معاینه حضوری عرض خواهد شد.
  • سوال :

    مردی 50 ساله اهل قائمشهر هستم مدتی بود پستان چپم درد می کرد اخیرا متوجه شدم دور پستانم بخصوص قسمت بلای نوک پستانم کمی سفت شده و پستان چپ از پستان راست کمی بزرگتر شده ولی چند روزی است که درد خیلی کمتر شده است . لازم به ذکر است که در سال 84 جراحی قلب باز انجام دادم . لطف بفرمایید چکار کنم .با تشکر فراوان

    116 0 ۱۳۹۴/۱۲/۱۰ مشاهده پاسخ
    سلام لطفا به متخصص جراحی عمومی مراجعه كنید تا در صورت لزوم بعد از معاینه سونوگرافی و سایر بررسی های تكمیلی انجام بشه.
  • سوال :

    با سلام خدمت شما اقای دکتر من 28 سال سن دارم و از لاغری صورتم به شدت ناراحتم در حالی ک اندام نسبتا پری دارم قدم 163 و وزنم 78 کیلو هستش و خیلی دلم میخواد بدونم که ایا در حال حاضر میتونم از تزریق چربی برای پر تر کردن صورتم استفاده کنم ممنون میشم ک سوالم را زودتر پاسخ دهید با ارزوی موفقیت برای شما استاد گرامی

    116 0 ۱۳۹۴/۱۲/۱۰ مشاهده پاسخ
    سلام
    اگر چربی كافی برای گرفتن وتزریق در ناخیه صورت داشته باشید ، فابل انجام می باشد.
  • سوال :

    سلام پسری23ساله هستم که 6ماه پیش جراحی باز ژنیکوماستی کردم ولی هنوز پوست سینم به بدنم نچسبیده بطوری که خم میشم پوستم از از سینم جدا میشه ولی سینه راستم این مشکل رو نداره فقط محل جوشگاهش خیلی تورفته شده و خیلی بد شکل شده و به توصیه پزشک ماساژ هم میدم هیچ تغییری نکرده.بنده به شدت سیگاری هستم خواهش میکنم راهنماییم کنید.باتشکر

    94 0 ۱۳۹۴/۱۲/۵ مشاهده پاسخ
    سلام
    تا معاینه نشوید نمی شود نظر قطعی داد
    فعلا به دستورات پزشك معالجتان عمل كنید
  • سوال :

    با سلام خدمت شما ، هزینه ترزیق چربی به گونه ها چقدر است؟

    77 0 ۱۳۹۴/۱۲/۳ مشاهده پاسخ
    سلام
    هزینه ها طبق تعرفه های وزارت بهداشت میباشد
    لطفا با شماره های مطب هماهنگ كنید.
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دکتر فرامرز صفایی پیروز/پروتز سینه/پروتز لب/بوتاکس/تزریق ژل تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام