دسترسی سریع

 

 

 

 

مقالات در نشریه ها

عکس بیماران
  • سوال :

    با سلام و احترام. من 11 سال پیش توسط آقای دکتر عمل پروتز سینه انجام دادم. طی این مدت هیچ معاینه یا انجام سونوگرافی صورت نگرفته سوالم اینه که لازم این کار رو انجام بدم؟

    40 0 ۱۳۹۵/۱۰/۱۱ مشاهده پاسخ
    سلام
    تمامی خانمهایی كه پروتز سینه ندارند حداقل سالی یكبار باید توسط متخصص جراحی عمومی یا زنان معاینه شوند
    خانمهایی كه پروتز سینه دارند از این قانون مستثنی نیستند وباید حداقل سالی یكبار معاینه شوند و در صورت لزوم بررسیهای تكمیلی مثل سونوگرافی برایشان انجام شود.
  • سوال :

    سلام خسته نباشید من پسری ۱۵ساله ام که سینه هایم خیلی بزرگند و نوک سینه شل میباشد و با تحرک سفت میشوند و فورا دوباره شل میشوند . لطفا کمکم کنید

    36 0 ۱۳۹۵/۱۰/۶ مشاهده پاسخ
    سلام
    با توجه به توضیحاتی كه دادید دچار ژنیكوماستی بدنبال تغییرات هورمونی دوران بلوغ هستید و جای نگرانی ندارد ولی جهت اطمینان و تحت نظر بودن توصیه میكنم به متخصص جراحی عمومی مراجعه كنید تا در صورت لزوم بررسی های لازم انجام شود.
  • سوال :

    با سلام و عرض خسته نباشید
    یك توده كوچك به اندازه نخود در سینه سمت چپم حدوداً یك سانت بالای نوك سینه قابل لمس هست در هنگام لمس درد خفیفی دارد برای درمان باید به چه دكتری مراجعه كنم ؟و آیاخطرناك هست؟
    سن: ٣٠ سال
    جنسیت: مرد
    تاهل: مجرد
    ممنون

    15 0 ۱۳۹۵/۹/۱۷ مشاهده پاسخ
    با سلام ، شما بایستی به متخصص جراحی عمومی مراجعه و بعد از معاینات اولیه ، بررسی های تكمیلی ازجمله سونوگرافی پستان برای شما درخواست گردد.
    در صورت تمایل جهت ویزیت با شماره های ثابت مطب هماهنگ كنید. ممنون.
  • سوال :

    با سلام من سه سال پیش لیفت سینه انجام دادم ودچار اسکار برجسته شدم وبا عمل مجدد اسکارها را برداشته وجهت زیبایی بیشتر پرتز هم گذاشتم الان شش ماه گذشته دوباره کلویید ایجاد شد وسینه هام افتاده شده به نظر شما مشکل از کجاست

    48 0 ۱۳۹۵/۹/۱۱ مشاهده پاسخ
    سلام
    البته بایستی بین اسكار هیپرتروفیك و كلویید افتراق قائل شد، در اسكار هیپرتروفیك برجستگی یا گوشت اضافه در مسیر برش جراحی ایجاد میشود ولی در كلویید برجستگی یا گوشت اضافه مثل قارچ رشد میكند
    این دو حالت مربوط به زمینه ژنتیكی و ساختار پوست افراد بستگی دارد كه مستعد این حالت هستند
    ولی اسكار هیپرتروفیك و در مواردی پهن شدن اسكار میتواند ناشی از مشكلات تكنیكی باشد

    در درمان گاهی از تزریق كورتن رقیق شده، لیزر و نهایتا از جراحی مجدد بسته به نظر پزشك معالج استفاده میشود.
  • سوال :

    با سلام خدمت جنابعالی من 44 سال دارم . مدتهاست میل دارم فقط برای کم کردن خطوط اخم (عمودی و افقی) تزریق بوتاکس انجام بدم . در اطراف چشم هیچ مشکلی ندارم .اما از حالت ماسک شدن صورت و پیشانی هایی که اصلا تکان نمی خورند و ابروهایی که به سمت بالا کشیده می شن بیزارم . خواهر بزرگم این کار رو چند سالیه اطریش انجام میده آنقدر طبیعیه که هیچ کس نمی فهمه .به راحتی هم میتونه میمیک صورت داشته باشه . به عبارتی پیشونیش فریز نشده . می خواستم بپرسم آیا این امکان در ایران هم وجود داره؟ و اصولا چرا مال بعضی ها خیلی طبیعیه و بعضی ها اساسا چهره اشون عوض میشه . امکان داره شما این کار رو برام انجام بدین . پیشاپیش از پاسختون ممنونم

    36 0 ۱۳۹۵/۹/۹ مشاهده پاسخ
    سلام
    بله میتوانید فقط تزریق ناحیه پیشانی رو انجام بدهید و اگر مقدار تزریق دارو متعادل باشد
    حالت فریز بوجود نمیاد.
    جهت تمایل به تزریق با شماره های مطب تماس بگیرید.
  • سوال :

    باسلام من بعدازعروسیم از ناحیه شکم و پهلو خیلی سایزم تغیرکرده و چربی درشکم و پهلوهایم جمع شده باچه راه حلی به غیر از جراحی میتوانم آنها را ازبین ببرم

    22 1 ۱۳۹۵/۹/۷ مشاهده پاسخ
    سلام
    ابتدا باید معاینه بشوید تا بتوان نظر دقیق داد
    اگر تجمع چربی دارید و پوستتان شل نیست و ترك روی ان ایجاد نشده باشد می توانید از لیپوساكسن وانواع مختلف تكنیك های موجود مثل لیزر لیپولیز، اولترا سونیك، لیپوماتیك.... استفاده كنید.
  • سوال :

    سلام من ۱۷سالمه گودی زیر چشم دارم هزینه تزریق چربی فقط برای گودی زیر چشم چقدر میشه؟؟؟لطفا حداقلشو بگید

    35 0 ۱۳۹۵/۹/۶ مشاهده پاسخ
    سلام
    برای اطلاع از هزینه ها با شماره های مطب تماس بگیرید
  • سوال :

    درباره مصرف استنازول میخواستم بدونم
    stnazol 10mg

    53 0 ۱۳۹۵/۹/۶ مشاهده پاسخ
    سلام
    اطلاعات كافی در مورد این دارو ندارم
  • سوال :

    باسلام وممنون ازکانال خوبتون میخواستم بپرسم من میخواستم پروتزلب انجام بدم ولی یکم نگرانم که ژلی که ترزیق میکنن ایا عوارضی داره یانه؟باتشکرازشما

    21 0 ۱۳۹۵/۹/۲ مشاهده پاسخ
    سلام
    اگر از ژلهای معتبر استفاده كنید معمولا مشكلی پیش نمیاد مثل
    ژویدرم، رستیلن، تئوسیال...
  • سوال :

    با سلام و احترام، مادر من (67 ساله) در سینه چپش دو توده بد خیم داشت و آبان 91 سینه چپش رو عمل کردند و توده ها رو خارج کردند و یک دوره 6 جلسه شیمی درمانی و یک دوره رادیوتراپی گذراند. و پزشکش گفته بوده به دست چپش تزریق و خونریزی انجام نشود. ولی امروز بعد از 4 سال مراعات و بهبودی، به دست چپش تزریق صورت گرفت،
    میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد؟ عوارض و عواقبش چه خواهد بود؟
    ممنون میشم پاسخ بدید و راهنمایی بفرمایید و از نگرانی درمون بیارید.

    18 0 ۱۳۹۵/۸/۲۰ مشاهده پاسخ
    سلام
    معمولا برای پیشگیری از حالتی به نام لنف ادم توصیه میشه تزریقات و نمونه گیری خون از دست سمت مبتلا انجام نشه.
    حالا اگر بر اثر فراموشی در ان ناحیه تزریقی انجام شده و مشكلی پیش نیومده نگران نباشید واگر تورمی ایجاد شد به پزشك معالج اطلاع دهید.
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دکتر فرامرز صفایی پیروز/پروتز سینه/پروتز لب/بوتاکس/تزریق ژل تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام